Hírek, érdekességek

AZ MSZÉSZ 2023. LVIII. KÖZGYŰLÉSE

2023 november 27

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2023. november 14-én és 15-én a Balatonfüred Kongresszusi Központban rendezte meg LVIII. Közgyűlését.

 

280.jpg

 

November 14-én közel 70 társult tag kiállító és közel 200 regisztrált szállodai szakember jelenlétével vette kezdetét a program. Az előadások során, a beruházásokat támogató hitelprogramok, a bankkártyás csalások megelőzése, a szállodaipari bérpiac és az új hulladékgazdálkodási rendszer aktualitásai kerültek fókuszba a szakértők által.

November 15-én, Dr. Bóka István polgármesteri köszöntője és Flesch Tamás elnöki beszámolója után a jövedelmezőség aspektusait körbejáró kerekasztal-beszélgetéssel és Marie Audren, HOTREC igazgató előadásával folytatódott a program. Boa László, a BDO Digital Magyarország képviseletében, a mesterséges intelligencia szállodaiparban való alkalmazhatóságáról hozott gyakorlati példákat az érdeklődőknek, Steigervald Krisztián pedig ismertette, hogy miből fakadnak az ellentétek a különböző generációk munkavállalói között. Nagy Zoltán elárulta, hogyan tudja segíteni egy applikáció a munkavállalók gyors és hatékony betanulását.

 

Nap végén a Termék Innovációs Pályázat nyertese is kihirdetésre került: a Hotel Interactive Kft. gyűjtötte a legtöbb szavazatot áramfogyasztás nélküli, digitális kijelző termékével és ezzel elnyerte az MSZÉSZ Év Technológiai Újítása 2023 címet. Gratulálunk!

 

281.jpg

 

Az esemény nagy bejelentése volt, hogy 2024. április 24-26. között Budapesten tartja közgyűlését a HOTREC, ami a hazai szállodák és éttermek nemzetközi elismerését jelenti.

 

forrás: MSZÉSZ

Sütibeállítások

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Részletesebb tájékoztatást erről az adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz. Kérlek jelezd, hogy te hogy szeretnél böngészni.