Rólunk mondják - Vásárlói vélemények

A második fagyasztószekrényt rendeltem az ASSUR Kft.-től, mert az első fagyasztószekrénnyel nagyon elégedett vagyok.

Lengyel József, cukrász
Torta és KaramellNagyon jó a weboldaluk. Szuper, hogy részletesen leírnak mindent, nagyon jó az Assur tudástár. Tetszik, hogy két hét alatt elkészítenek egy konyhát.

Princz Istvánné e.v.Nagyszerű munkát végeztetek, köszönjük szépen! A fiúk közvetlenül a 8. emeleti irodánkba cipekedtek. Igazán nagyon köszönjük! Örülünk, hogy a hűtőket rendelés után ilyen gyorsan megkaptuk.

Regina Costanzo
FEURING Hotel Development Europa GmbHAz Assur Kft-vel, több éve tartó munkakapcsolatban állunk, mely során mindig maradéktalanul és határidőben tettek eleget megrendelőink igényeinek. Közreműködésükkel sikerült több szállodát kiváló színvonalon (pl. Szeged Forrás Hotel, Hévíz Hotel Mirage, Pécs Borskanzen, Ráckeve Szálloda) megterveznünk melyek a használók igényeit maradéktalanul szolgálják.

Masszi Pál vezető tervező
Masszi Építész Iroda Kft.Vállalkozásotok, az Assur Kft. hosszú kapcsolatunk alapján eddig is meggyőzött kíváló termékeiről, szakszerű tanácsadásáról. Éreztettétek  velünk, nem egyszerűen eladni szeretnétek egy terméket, de fontos a megelégedettség, a tartósan jó üzleti kapcsolat! Segítségeteket, hozzáállásotokat tisztelettel köszönöm!

Csonka Endre
Danubius Zrt.Engedjék meg, hogy megköszönjem a professzionális, gyors és vásárlóközpontú hozzáállásukat. Ezzel lehetővé tették, hogy egy kellemetlen élmény (hűtőgép tönkremenetele) egy pozitív élménnyé váljon. A probléma megoldásához történtő hozzáállásuk engem a LIEBHERR hűséges vásárlójává tett.

Erényi BalázsAzért szeretek Veled dolgozni, mert Te nem akkor kéred ki az élelmiszerbiztonsághoz, vagy a technológiához kapcsolódó szakértői véleményemet, amikor befejezted egy konyha tervezését, hanem akkor, amikor megkezded. Ez a vevő pénztárcáját kímélő megoldás tükrözi az én felkészültségem elismerését és valódi igénybevételét, valamint a Te – számomra szimpatikus – gondolkodásmódodat egyaránt.

Zsolnay Gábor mesterszakács, vendéglátó szakértő
G+G Gasztokt Bt.Évtizedes kapcsolatunk bizonyította, hogy az Önök cége mindenkor képes volt még a lehetetlennek tűnő konyhatechnológiai igényeket is bravúrosan és elfogadható áron kielégíteni. Ilyen, példaértékű együttműködést tudok csak kívánni másoknak is. 

Dr. Pazár László
Baja Menza Nonprofit Kft.Nagyon megbízható, rugalmas cég, segítő készségük minden helyzetben kimagasló. Mindenkinek, aki látogatja a honlapjukat, illetve kapcsolatfelvételt szeretne kezdeményezni az Assur Kft.-vel, csak ajánlani tudom.

Tóth János
OSZI-KER Kft.Az eddigi együttműködésünket csak felsőfokon tudom dicsérni. Példa értékűnek tartom és tartottam is mindig. Áldom a sorsot, hogy összehozott minket és köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk.

Zselenák István
ABC Szerviz Kft.Az étel bizalmi kérdés. Mintahogyan az is, hogy milyen konyhában, milyen technológiai körülmények között készítjük el. Az Assur szakértelme és minőségi termékei megteremtik az elsőosztályú vendéglátás feltételeit. Számunkra ez volt a legfontosabb!

dr. Horváth Patrik
Kackac Játszóházak zrt.A precizitás szó az, ami először eszembe jut a cég neve hallatán. A kollégák teljes mértékben lojálisak a céggel szemben, mely erős arculatot kölcsönöz a kft-nek. Nem konkurensként, inkább pályatársként mondom azt, hogy azon kevés cég egyike, akire fel tudok nézni rájuk cégépítés terén.

Baranyai András ügyvezető
Anvalor Kft.Sütibeállítások

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Részletesebb tájékoztatást erről az adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz. Kérlek jelezd, hogy te hogy szeretnél böngészni.