Hírek, érdekességek

MSZÉSZ Dél-alföldi régióülés 2023.10.18.

2023 október 24

Október 18-án a Hunguest Hotel Forrás Szeged konferenciatermében került megrendezésre a Dél-alföldi régióülés.
A program kezdetekor a szállodás kollégák megosztották az elmúlt hónapok tapasztalatait, szóba kerültek az operatív működést érintő kihívások, megoldási lehetőségek, beruházások.

277.jpg

Energiahatékonyság témában Juszkó Anita (Four Points by Sheraton Kecskemét) moderálásával kerekasztal-beszélgetésen vett részt Csábi Mihály (Grand Hotel Glorius), Szabó Éva (Barack Thermal Resort), valamint Simon István (EKR szakértő).
Jebelóczki Richárd (Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt.) dióhéjban beszámolt a szállodai biztosításokról.
A program keretében a társult tagok rövid bemutatkozására is sor került.
A követező kerekasztal-beszélgetés témája a harmadik országbeli munkavállalók foglalkoztatása volt Gál István (Aranyhomok) moderálásával, Juszkó Anita (Sheraton), Anfer Tamás (Service Flow Kft.) és Nagy Róbert (Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel) arról fejtették ki véleményüket, hogy milyen előnyökkel jár a különböző nemzetiségek foglalkoztatása, és hogyan érdemes segíteni HR szempontból a személyzetbe való beilleszkedésüket.

A programot Juszkó Anita, MSZÉSZ alelnök beszámolója zárta a szervezet aktuális lobbitevékenységeiről, következő eseményeiről és a hamarosan kiírásra kerülő pályázatairól.

 

forrás: MSZÉSZ

Sütibeállítások

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Részletesebb tájékoztatást erről az adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz. Kérlek jelezd, hogy te hogy szeretnél böngészni.