Hírek, érdekességek

MSZÉSZ Nyugati régióülés 2023.09.20.

2023 szeptember 27

Az MSZÉSZ nyugati régióülésére Bükfürdőn, a Greenfield Hotel Golf & Spa szállodában került sor. Takács Ferenc, Társult tagok szekcióvezetője irányította az Exkluzív és a Rendes társult tagok bemutatkozását.

267.jpg

Az ülést egy vidám, közösségépítő programmal fűszerezett vacsora előzte meg. A rendezvényen beszámoltak a tagszállodák az üzletmenetről, kilátásokról, kihívásokról, majd a kerekasztal-beszélgetésen az energiahatékony beruházásokban rejlő költségcsökkentési lehetőségeket vitatták meg a résztvevők. Ezt követően Baldauf Csaba, tiszteletbeli elnök számolt be az aktualitásokról, majd a Vasi Ágazati Képzőközpont ügyvezetője betekintést nyújtott működésükbe a turizmus-vendéglátás területén. A szakmai programot a Társult tagok kiállítása színesítette.

 

A turizmus.com régióülésről szóló beszámolóit itt olvashatják.

 

forrás: www.hah.hu

Sütibeállítások

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Részletesebb tájékoztatást erről az adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz. Kérlek jelezd, hogy te hogy szeretnél böngészni.