Hírek, érdekességek

MSZÉSZ 2023 ŐSZ: BUDAPESTI RÉGIÓÜLÉS

2023 szeptember 25

Az MSZÉSZ őszi régióüléssorozata Budapesten vette kezdetét, melynek az Ensana Thermal Margitsziget biztosította a helyszínt. A rendezvénysorozat minden helyszínén képviselteti magát az ASSUR Kft., mint Társult tag.

264.jpg

A rendezvény Fáska Gábor régióvezető köszöntőjével vette kezdetét, ezután Flesch Tamás, elnök beszámolt az aktuálisokról és az MSZÉSZ terveiről.

A szakmai program keretében a meghívott előadók olyan fontos témákról beszéltek, mint a fenntarthatóság és annak fontossága, az önismeret jelentősége a vezetői pozícióban, valamint azok a kulcsfontosságú tényezők, amelyekre különösen figyelni kell a biztosítási szerződésekkel kapcsolatban. Emellett a résztvevőknek lehetőségük nyílt megismerkedni a luxusszegmens világával és betekintést nyerni abba, hogy milyen várható tendenciák alakulnak ki a jövőben Budapesten ezen a területen.

 265.jpg

A turizmus.com régióülésről szóló beszámolóit itt olvashatják.

 forrás:www.hah.hu

Sütibeállítások

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Részletesebb tájékoztatást erről az adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz. Kérlek jelezd, hogy te hogy szeretnél böngészni.