Hírek, érdekességek

Nagyszerű hír

2023 augusztus 28

Örömmel jelentjük, hogy a mai napon egyik viszonteladói partnerünknél tettünk látogatást, ahova két elegáns és magas minőségű termékünket is magunkkal vittünk: egy LIEBHERR borhűtőt és egy Humidort.

A "HumiBori" páros nemcsak stílusos küllemükkel hívják fel magukra a figyelmet. Míg a borhűtő a borokat tökéletes hőmérsékleten és állapotban tartja, mely garantálja a kifogástalan ízélményt, addig a Humidor dohánytermékek rajongóit fogja elvarázsolni hiszen ez a készülék biztosítja a cigaretták és szivarok ideális tárolását.

249.jpg

 

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeinket mostantól ezen partnerünk bemutatótermében is megtekinthetik az érdeklődők. Kívánjuk, hogy a kihelyezett termékek minél hamarabb gazdára találjanak, és még több vevő számára biztosítsák az élvonalbeli minőséget, amelyet cégünk képvisel.

Ha további információra lenne szüksége, vagy személyesen is megtekintené a termékeket, látogasson el viszonteladói partnerünk bemutatótermébe, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Köszönjük a DiVas Lakberendezés partnerünknek az együttműködést!

 

248.jpg

Sütibeállítások

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Részletesebb tájékoztatást erről az adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz. Kérlek jelezd, hogy te hogy szeretnél böngészni.