Hírek, érdekességek

AZ MSZÉSZ 2023. LVII. KÖZGYŰLÉSE

2023 június 08

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2023. május 18-án az Aquaworld Resort Budapest szállodában rendezte meg LVII. Közgyűlését. Május 17-én egy kötetlen, get-together vacsorával kezdődött a program, 190 résztvevővel.

 

246.jpg

 

 

 

Május 18-án rekordszámú résztvevő, közel 370 kolléga vett részt a Közgyűlésen. A szakmai program mellett több, mint 60 társult tag (köztünk cégünk, az ASSUR Kft.) kiállítása színesítette az eseményt. Az előadások alkalmával szó volt az adatvezérelt turisztikai értékesítésről, a hazai beruházásokról és fejlesztésekről, a Tripadvisor régiós helyzetéről, kilátásairól, a hűségpontok fontosságáról, a szállodaipart is érintő környezetvédelmi adónem és az e-áfa bevezetésének részleteiről, valamint a magyar gazdaság helyzetéről. A rendezvény alkalmával továbbá bemutatásra került a Ments Életet Alapítvány által létrehozott jótékonysági projekt is.

 247.jpg

Az előadásokról bővebben: https://hah.hu/rendezvenyek/kozgyulesek/az-mszesz-2023-lvii-kozgyulese/ 

 

forrás: www.hah.hu

Sütibeállítások

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Részletesebb tájékoztatást erről az adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz. Kérlek jelezd, hogy te hogy szeretnél böngészni.