Hírek, érdekességek

MSZÉSZ Dél-alföldi régióülés

2023 május 22

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége régióülés-sorozatának utolsó állomása a dél-alföldi régióban a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban került megrendezésre. Az ASSUR Kft., mint Társult tag állított ki a rendezvényen. A kecskeméti rendezvény alkalmával a korábbi gyakorlathoz hasonlóan a résztvevő tagszállodák képviselői beszámoltak az üzletmenetről, az ágazati problémákról és a tervezett beruházásokról.

245.jpg

 

Gyenes Ákos, a RESnWEB ügyvezetője a direkt online foglalások előnyeiről, valamint az online felületeken használt mesterséges intelligenciáról tartott előadást. A Neumann János Egyetem kecskeméti Gazdaságtudományi Karnak dékánja, Kárpáti József az egyetem duális képzését mutatta be a résztvevőknek, majd a Magyar Turisztikai Ügynökség szálláshely- és vendéglátás programigazgatója részletes tájékoztatást nyújtott az NTAK bővítésének következő lépéséről. Zárásként Juszkó Anita az MSZÉSZ alelnöke az aktualitások mellett, a Szövetség lobbitevékenységeiről, az Év Szállodája és az Év Fiatal Szállodása pályázat díjazottjairól beszélt előadásában.

forrás: MSZÉSZ honlap

Sütibeállítások

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Részletesebb tájékoztatást erről az adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz. Kérlek jelezd, hogy te hogy szeretnél böngészni.