Hírek, érdekességek

Hatékony hűtés - kíméli a környezetet és a pénztárcát

2023 május 04

Ön ügyeljen, mivel tölti meg a készüléket. Mi pedig minden másra.


Hűtőkészülékeink mindig előkelő helyen szerepelnek. Ez nem csak az energiahatékonyságra érvényes.

Hatékonyság bajnokaink valódi mindentudók. Csekély energiafogyasztásuk mellett pontot szereznek alacsony zajkibocsátásukkal, hogy több helyet biztosítanak az élelmiszereknek, hosszú élettartamukkal, teljesítménytartalékaikkal, optimális helykihasználtságukkal és abszolút megbízhatóságukkal a mindennapokban.

Hűtőkészülékeink csak nagyon kevés áramot fogyasztanak. Nem csoda tehát, hogy olyan sok Liebherr készülék sorolható a leggazdaságosabb energiahatékonysági osztályba.

243.jpg

 

Ennek a hatékonyságnak két előnye van: Óvja a környezetet és villamos áramot takarít meg vele. A hűtést nem befolyásolja a csekély energiafogyasztás: Élelmiszerei sokáig frissek maradnak.

244.jpg

 

A hatékonyság során nem csak egy tényezőre figyelünk, hanem egyszerre többet is szem előtt tartunk. Készülékeink minden eleme megfelelően és harmonikusan illeszkedik egymáshoz, a hatékonyság, fenntarthatóság, kényelem vagy költségek szempontjából is optimális eredményekre törekszünk. 

 

forrás: LIEBHERR

Sütibeállítások

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Részletesebb tájékoztatást erről az adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz. Kérlek jelezd, hogy te hogy szeretnél böngészni.