Hírek, érdekességek

LIEBHERR Roadshow 2023

2023 április 13

Az új termékek „úton” bemutatásának ötlete egy 1960-as évekbeli utazásra nyúlik vissza. Az átalakított kisteherautó fedélzetén a legújabb hűtőmodellek voltak, amelyeket a vásárlók és a kereskedők a helyszínen megvizsgálhattak. Több mint 60 év után 2023-ban ismét útra kelt egy Liebherr teherautó, ezúttal meghosszabbított útvonalon Ausztrián, Szlovénián, Magyarországon, Csehországon, Szlovákián és Lengyelországon keresztül.

240.jpg

 

Egy igazán különleges rendezvény keretében a LIEBHERR magyarországi értékesítési csapatával személyesen mutatta be az új szabadonálló, beépíthető és a bortároló készülékeiket valamint a világon egyedülálló BluRox technológiát.

Az újdonságokkal egy mobil bemutatótermet rendeztek be, amelyet Magyarországon három helyszínen tekinthettek meg partnereik.

A bemutatón megtekinthetőek voltak a LIEBHERR új hűtött munkaasztalai, valamint a tudományos és egészségügyi készülékek újdonságai is.

 241.jpg

 

 

további képek: https://www.facebook.com/assurkftnagykonyhaigepek/

Sütibeállítások

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Részletesebb tájékoztatást erről az adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz. Kérlek jelezd, hogy te hogy szeretnél böngészni.