Hogyan válasszon vendéglátó-ipari
konyhatechnológiai gép beszállítót?

Vendéglátó-ipari konyhatechnológiai gépek vásárlásakor százezres – milliós nagyságrendű összegek elköltéséről kell dönteni.

Rólunk írták

... Számos szállodai beruházásnak voltam projekt menedzsere, s ha akkor rendelkezésemre állt volna egy ilyen vagy hasonló segédlet, rengeteg időt és fáradságot takaríthattam volna meg....
Weszprémy Barna igazgató, Kós Károly Szakképző Iskola, Érd A tan- és üzemi konyhák felszerelése olyan forrásokat igényel, ami szükségessé teszi a körültekintő tájékozódást. Az üzlet tisztasága érdekében nagyon hasznos egy olyan szempontrendszer potenciális vevők számára hozzáférhetővé tétele, mint az ASSUR munkatársa által készített, sokrétű és a laikus számára is értelmezhető. A mai világban jó látni, hogy nem csupán a "lehúzás" a cél, hanem a kölcsönös megelégedettségen nyugvó hosszabb távú üzleti kapcsolat.
Merkert Szilvia üzemeltetési igazgató,ACCENT HOTEL MANAGEMENT Kft. ...Mivel mindenki számára érthetően és egyszerűen van megfogalmazva és sok általános tanács olvasható benne, így más témájú beszerzésnél is segítség!
Grélingerné Káposzta Jolán vezérigazgató, Bakony GasztZrt. Veszprém Rendkívül jól sikerült összefoglalnod "Hogyan válasszunk konyha technológia beszállítót". Hasznos tanácsaid megszívlelendők élet egyéb területein is… Gratulálok!
Sándor Dénes főiskolai docens, Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar A tájékoztató anyag újszerű és hasznos minden vendéglátós számára, mert tárgyilagosan hívja fel a figyelmet az eszköz beszerzésekkel kapcsolatos kérdésekre.
Érdemes áttanulmányozni a hasznos információkat, majd ezeket figyelembe véve tájékozódni az aktuális vásárlási, piaci lehetőségekről.
Pakuts Tamás General Manager, La ContessaCastle Hotel &Conference Center, Szilvásvárad ...elgondolkodtató az anyag.
És meglepő, meghökkentő.
Nem szokványos.
Elsőre azt hiszem, hogy annyira őrült vagy, hogy magad ellen beszélsz...
Majdnem minden adut a partner kezébe adsz...