< Tekintse meg Tavaszi ajánlatainkat > részletek »

Hírek, érdekességek

Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó

2016 november 17

Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó (SzÉSzT) 2016. őszén negyedik éve került megrendezésre hazai vállalkozások összefogásával, szervezésével és finanszírozásában az ország négy régiójában, négy különböző időpontban. Szervező és kiállító cégként az Assur Kft. is jelen volt a rendezvénysorozaton.

 137.jpg

A rendezvények célja, hogy a szállodai és vendéglátó-ipari szegmens legjelentősebb képviselői számára szakmai információkat, tájékoztatást adjunk minden olyan lehetőségről, mely segítheti munkájukat, fejlődésüket, hozzásegítheti őket egy magasabb szolgáltatási színvonal eléréséhez.

A rendezvényeken három szekcióban (management, housekeeping, F&B (vendéglátás) párhuzamosan folytak az előadások, a szünetekben pedig a vendégek az előadó cégek kiállításait is megtekinthették, itt lehetőségük nyílt kötetlen szakmai beszélgetésekre is.

 

Program szekciónként:

Management szekció

  • Egy jó döntés háttere (Kardos György, Miele Professional)

  • Pozícióváltás energetikai fejlesztéssel (Oláh Péter, Cothec Kft.) 

  • “Legyünk zöldek!” (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.)

  • Szállodák üzemeltetési kihívásai napjainkban (Merkert Szilvia, Pusztai Erzsébet, Accent Hotel Management)

  • A vezetői viselkedés hatásai a vendégelégedettségre (Merkert Zoltán, tréner-tanácsadó)

  • Kamatmentes lehetőségek fejlesztésre, bővítésre (Dányi Roland, MAPI) 

  • Hogyan takarítson meg pénzt a konyhában? (Gál Sándor, Assur Kft.)

  • Szállodai sales csapatok motiválása (Juszkó Anita, Four Points by Sheraton)

  • Varázsszőnyeg? Igen. Repül? Néha... (Gergely György, Top Trade Kft.)

  • IT(t) a megoldás! Vetíts, nyomtass, KERESS! (Kovács Krisztián, Fókusz Computer)

 

Housekeeping szekció

  • Tisztaság fél egészség (Kovácsné Födő Erika, Assist-Trend Kft.)

  • Kérdezz-Felelek - Textíliák és mosás  (Kovácsné Födő Erika, Assist-Trend Kft., Kardos György, Miele Professional , Szabó Józsefné, T-Mix 2003 Kft.)

  • Szállodák közegészségügyi szemmel (Penyigei-Manczur László, ÁNTSZ)

  • Ne söpörjük a szőnyeg alá! (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.)

  • Szakmai kerekasztal beszélgetések az előadókkal

 

F&B (Vendéglátás) szekció 

  • Mirbest Csoport - Szenvedélyünk a gasztronómia (Tornyai István, Mirbesz Kft.)

  • Hogyan állítsunk össze egy étlapot a nemzetközi irányvonalak, a kereslet és a belső kapacitás figyelembevételével? (Hampuk Zsolt, Lamb and Leo)

  • Hogyan takarítson meg pénzt a konyhában? (Gál Sándor, Assur Kft.)

  • Sörben (is) az igazság!? (Víg Bence, Progast Kft.)

  • “Tiszta konyha, rendes ház” (Regele András, Assist-Trend Kft.)

  • Látványkonyhás bemutató - Új étterem nyitásának, vagy meglévő egység arculatváltásának lépései (Hampuk Zsolt, Lamb and Leo)

  • Gyakorlatias tanácsok a kávé témakörében (Bíróné Szabó Krisztina, Il Mio Caffee)  

  • Gasztronómiai trendek az éttermekben és szállodákban (Váradi Szabó Balázs, Waldorf-Holding)

 

Jövőre is várjuk az érdeklődőket!

 

Képek és videók: http://www.szeszt.hu/