< Tekintse meg Tavaszi ajánlatainkat > részletek »

Hírek, érdekességek

Terjeszkedik a Jack's Burger

2016 február 15

2014-ben nyílt a WestEnd City Center-ben a Jack's Burger első gyorsétterme, melynek nagykonyhai gépeit cégünk szállította. Azóta már hat egység működik, mind a mi gépeinkkel. 

Budapest, V. kerület, Hercegprímás utca 4.

Westend City Center, Aluljáró szint, Krúdy tér 43.

Budapest, Tesco Áruház, Gács u. 3.

Budaörs, Tesco Áruház, Kinizsi út 1-3.

Budaörs, Auchan Áruház, Sport utca 2-4.

Dunakeszi, Auchan Áruház, Nádas utca 6.

84.jpg

"Két éve írtak először a Jack's Burgerről, mely egy magyar, főként hamburgerekkel foglalkozó étteremhálózat. Akkor mindössze három egységük volt, mára megduplázták, és az étlapot is megújították. Ilyen léptékben egyik hazai étterem sem terjeszkedik!

Ezzel nincs vége, hisz a cég további, főként vidéki franchise partnerek jelentkezését várja. 

Főleg vidéken, a budapesti agglomerációban nyitottak új üzleteket: kettőt Budaörsön, a Tesco és az Auchan ételudvarán, illetve egyet a dunakeszi Auchanban. A korábbi egységek is üzemelnek, így a WestEnd hátsó részében, a Váci úti Tesco-ban, és a Hercegprímás utca 4-es szám alatti étteremben is várják a vendégeket.

A terjeszkedés mellett hozzányúltak az étlaphoz is, most már vannak például menük 0,33 vagy fél literes üdítőkkel, de két új, igazán méretes hamburger is kapható: a Jack's Hightower Burger három húspogácsával, sült hagymával, sajttal és baconnel, valamint a Jack's Giant Burger egyetlen 300 grammos hússal, sajttal, sülthagymával, BBQ szósszal és savanyú uborkával. Összehasonlításképp a Don Pepe cseppet sem apró hamburgerei 200 grammos húspogácsával készülnek."

forrás: http://fastfoodcentral.blog.hu/2016/02/13/orult_tempoban_terjeszkedik_a_jack_s_burger#comments