< Tekintse meg Tavaszi ajánlatainkat > részletek »

Hírek, érdekességek

2015-ben is nagy érdeklődés fogadta a Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó-t (SzÉSzT)

2015 november 11

Idén ősszel már 3. éve került megrendezésre hazai vállalkozások összefogásával, szervezésével és finanszírozásában az ország négy régiójában, négy különböző időpontban a SzéSzT.

A négy helyszínes rendezvényre előzetesen több, mint 500 fő regisztrált, és közel 450 fő jelent meg. A kiállítókkal együtt összesen 680 fő vett részt a szakmai találkozón. 

80.jpg

Az idei rendezvényeket - melyek rendező cégei között szerepel az ASSUR Kft. - az alábbi helyszíneken és időpontban tartották:

Tapolca

Időpont: 2015.09.09

Helyszín: Hunguest Hotel Pelion****

Szeged

Időpont: 2015.09.30.

Helyszín: Hunguest Hotel Forrás****

Mezőkövesd

Időpont: 2015.10.15.

Helyszín: Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness****

Budapest

Időpont: 2015.11.04.

Helyszín: Aquaworld Resort Budapest****

A budapesti rendezvényről készüli kisfilmet ITT találja: 

 

PROGRAM:

08.30-09.15 Érkezés, regisztráció
09.15-11.10 Programok kezdése 3 szekcióteremben
11.10-11.40 Kávészünet
11.40-13.00 Programok folytatása 3 szekcióteremben
13.00-14.00 Ebéd
14.00-14.30 Szakmai találkozó a kiállítókkal
14.30-15.40 Mire figyel a figyelemhiányos világ?

                    (Marketing Commando, Janata Kriszta)

15.40-16.10 Hogyan duplázható meg a foglalások száma egy nonstop dolgozó marketingeszköz

                     segítségével? (Weiser István marketingstratéga)
16.10-16.50 A vendéglátó ház bemutatása és házbejárás

 

A 2015-ös rendezvények előadásai:

  • Management szekció

    - Jogszabályváltozások, aktualitások (Assist-Trend, Tóth Csaba)
    - Sikeres szálloda - újrapozícionálás a magyar piacon. Gazdálkodás és monitoring.
          (Accent Hotel Management)
    - Mosunk és számolunk - így számol egy szállodaigazgató (Miele Professional, Kardos György)
    - Mirbesz Csoport: partnerség az innovációban, gastro trendek támogatása
          (Mirbesz, Korona Zoltán)
    - TELTHÁZ - marketing taktikák (Marketing Commando, Janata Krisztina)
    - Létesítményfejlesztés és működési költség csökkentés energetikai korszerűsítéssel
          (Cothec, Oláh Péter)
     

  • Housekeeping szekció

    - Az a biztos, amit mi magunk csinálunk (Assist-Trend - Kovácsné Födő Erika, Miele Professional -
           Kardos György,    T-Mix - Szabó Józsefné)
    - Jogszabályváltozások, aktualitások (Assist-Trend, Tóth Csaba)
    - Szállodai higiénia - felmérés és eredményei (Dr. Juhász László)
    - Ahány ház, annyi szokás:        
         - Hogyan lehet egyszerűbbé tenni a mindennapi munkaszervezést?        
         - A HK vezető felelőssége (Assist-Trend, Kovácsné Födő Erika)
     

  • F&B (Vendéglátás) szekció

    - Mirbesz Csoport: partnerség az innovációban, gastro trendek támogatása
          (Mirbesz, Korona Zoltán)
    - Szívvel főzni - látványkonyhás bemutató (Miele - Mirbesz - Progast)
    - Bocuse d’Or - Gulyással, lángossal, bűvös kockával
    - “Légy Te is Barista”! (Progast, T-Mix)

 

Bízunk benne, hogy jövőre is ilyen sikeres rendezvény lesz a Szészt!