Idén ősszel már 3. éve került megrendezésre hazai vállalkozások összefogásával, szervezésével és finanszírozásában az ország négy régiójában, négy különböző időpontban a SzéSzT.
A négy helyszínes rendezvényre előzetesen több, mint 500 fő regisztrált, és közel 450 fő jelent meg. A kiállítókkal együtt összesen 680 fő vett részt a szakmai találkozón.
Az idei rendezvényeket - melyek rendező cégei között szerepel az ASSUR Kft. - az alábbi helyszíneken és időpontban tartották:
Tapolca
Időpont: 2015.09.09
Helyszín: Hunguest Hotel Pelion****
Szeged
Időpont: 2015.09.30.
Helyszín: Hunguest Hotel Forrás****
Mezőkövesd
Időpont: 2015.10.15.
Helyszín: Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness****
Budapest
Időpont: 2015.11.04.
Helyszín: Aquaworld Resort Budapest****
A budapesti rendezvényről készüli kisfilmet ITT találja:
PROGRAM:
08.30-09.15 Érkezés, regisztráció
09.15-11.10 Programok kezdése 3 szekcióteremben
11.10-11.40 Kávészünet
11.40-13.00 Programok folytatása 3 szekcióteremben
13.00-14.00 Ebéd
14.00-14.30 Szakmai találkozó a kiállítókkal
14.30-15.40 Mire figyel a figyelemhiányos világ?
(Marketing Commando, Janata Kriszta)
15.40-16.10 Hogyan duplázható meg a foglalások száma egy nonstop dolgozó marketingeszköz
segítségével? (Weiser István marketingstratéga)
16.10-16.50 A vendéglátó ház bemutatása és házbejárás
A 2015-ös rendezvények előadásai:
Management szekció
- Jogszabályváltozások, aktualitások (Assist-Trend, Tóth Csaba)
- Sikeres szálloda - újrapozícionálás a magyar piacon. Gazdálkodás és monitoring.
(Accent Hotel Management)
- Mosunk és számolunk - így számol egy szállodaigazgató (Miele Professional, Kardos György)
- Mirbesz Csoport: partnerség az innovációban, gastro trendek támogatása
(Mirbesz, Korona Zoltán)
- TELTHÁZ - marketing taktikák (Marketing Commando, Janata Krisztina)
- Létesítményfejlesztés és működési költség csökkentés energetikai korszerűsítéssel
(Cothec, Oláh Péter)
Housekeeping szekció
- Az a biztos, amit mi magunk csinálunk (Assist-Trend - Kovácsné Födő Erika, Miele Professional -
Kardos György, T-Mix - Szabó Józsefné)
- Jogszabályváltozások, aktualitások (Assist-Trend, Tóth Csaba)
- Szállodai higiénia - felmérés és eredményei (Dr. Juhász László)
- Ahány ház, annyi szokás:
- Hogyan lehet egyszerűbbé tenni a mindennapi munkaszervezést?
- A HK vezető felelőssége (Assist-Trend, Kovácsné Födő Erika)
F&B (Vendéglátás) szekció
- Mirbesz Csoport: partnerség az innovációban, gastro trendek támogatása
(Mirbesz, Korona Zoltán)
- Szívvel főzni - látványkonyhás bemutató (Miele - Mirbesz - Progast)
- Bocuse d’Or - Gulyással, lángossal, bűvös kockával
- “Légy Te is Barista”! (Progast, T-Mix)
Bízunk benne, hogy jövőre is ilyen sikeres rendezvény lesz a Szészt!