A Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó (SzÉSzT), idén ősszel már 3. éve kerül megrendezésre hazai vállalkozások összefogásával, szervezésével és finanszírozásában az ország négy régiójában, négy különböző időpontban. Az idei első rendezvényt - melynek rendező cégei között szerepel az ASSUR Kft. - Tapolcán tartották 2015.09.09-én a Hunguest Hotel Pelion****-ban.
A rendezvényeken három szekcióban (management, housekeeping, F&B (vendéglátás) párhuzamosan folymak az előadások, a szünetekben pedig a vendégek az előadó cégek kiállításait is megtekinthetik, itt lehetőségük nyílik kötetlen szakmai beszélgetésekre is.
Program
08.30-09.15 Érkezés, regisztráció
09.15-11.10 Programok kezdése 3 szekcióteremben
11.10-11.40 Kávészünet
11.40-13.00 Programok folytatása 3 szekcióteremben
13.00-14.00 Ebéd
14.00-14.30 Szakmai találkozó a kiállítókkal
14.30-16.20 Összevont előadás
16.20-16.50 A vendéglátó ház bemutatása és házbejárás
2015-ös előadásaink a délelőtti szekciókban:
Management szekció
- Jogszabályváltozások, aktualitások (Assist-Trend, Tóth Csaba)
- Sikeres szálloda - újrapozícionálás a magyar piacon. Gazdálkodás és monitoring.
(Accent Hotel Management)
- Mosunk és számolunk - így számol egy szállodaigazgató (Miele Professional, Kardos György)
- Mirbesz Csoport: partnerség az innovációban, gastro trendek támogatása
(Mirbesz, Korona Zoltán)
- TELTHÁZ - marketing taktikák (Marketing Commando, Janata Krisztina)
- Létesítményfejlesztés és működési költség csökkentés energetikai korszerűsítéssel
(Cothec, Oláh Péter)
Housekeeping szekció
- Az a biztos, ami mi magunk csinálunk (Assist-Trend - Kovácsné Födő Erika, Miele Professional -
Kardos György, T-Mix - Szabó Józsefné)
- Jogszabályváltozások, aktualitások (Assist-Trend, Tóth Csaba)
- Szállodai higiénia - felmérés és eredményei (Dr. Juhász László)
- Ahány ház, annyi szokás:
- Hogyan lehet egyszerűbbé tenni a mindennapi munkaszervezést?
- A HK vezető felelőssége (Assist-Trend, Kovácsné Födő Erika)
F&B (Vendéglátás) szekció
- Mirbesz Csoport: partnerség az innovációban, gastro trendek támogatása
(Mirbesz, Korona Zoltán)
- Szívvel fozni - látványkonyhás bemutató (Miele - Mirbesz - Progast)
- Bocuse d’Or - Gulyással, lángossal, buvös kockával
- “Légy Te is Barista”! (Progast, T-Mix)
A rendezvényekre a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
A következő, szegedi rendezvényre az alábbi linkre kattintva lehet jelentkezni:
Regisztrációs lap - SzéSzT Szeged
Várunk minden kedves érdeklődőt!