< Tekintse meg Tavaszi ajánlatainkat > részletek »

Hírek, érdekességek

Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó Idén 3. alkalommal

2015 szeptember 11

Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó (SzÉSzT), idén ősszel már 3. éve kerül megrendezésre hazai vállalkozások összefogásával, szervezésével és finanszírozásában az ország négy régiójában, négy különböző időpontban. Az idei első rendezvényt - melynek rendező cégei között szerepel az ASSUR Kft. - Tapolcán tartották 2015.09.09-én a Hunguest Hotel Pelion****-ban.

 68.jpg

A rendezvények célja, hogy a szállodai és vendéglátó-ipari szegmens legjelentősebb képviselői számára szakmai információkat, tájékoztatást adjunk minden olyan lehetőségről, mely segítheti munkájukat, fejlődésüket, hozzásegítheti őket egy magasabb szolgáltatási színvonal eléréséhez.

A rendezvényeken három szekcióban (management, housekeeping, F&B (vendéglátás) párhuzamosan folymak az előadások, a szünetekben pedig a vendégek az előadó cégek kiállításait is megtekinthetik, itt lehetőségük nyílik kötetlen szakmai beszélgetésekre is.

 

Program

 

08.30-09.15 Érkezés, regisztráció
09.15-11.10 Programok kezdése 3 szekcióteremben
11.10-11.40 Kávészünet
11.40-13.00 Programok folytatása 3 szekcióteremben
13.00-14.00 Ebéd
14.00-14.30 Szakmai találkozó a kiállítókkal
14.30-16.20 Összevont előadás
16.20-16.50 A vendéglátó ház bemutatása és házbejárás

 

2015-ös előadásaink a délelőtti szekciókban:

  • Management szekció

    - Jogszabályváltozások, aktualitások (Assist-Trend, Tóth Csaba)
    - Sikeres szálloda - újrapozícionálás a magyar piacon. Gazdálkodás és monitoring.
          (Accent Hotel Management)
    - Mosunk és számolunk - így számol egy szállodaigazgató (Miele Professional, Kardos György)
    - Mirbesz Csoport: partnerség az innovációban, gastro trendek támogatása
          (Mirbesz, Korona Zoltán)
    - TELTHÁZ - marketing taktikák (Marketing Commando, Janata Krisztina)
    - Létesítményfejlesztés és működési költség csökkentés energetikai korszerűsítéssel
          (Cothec, Oláh Péter)
     

  • Housekeeping szekció

    - Az a biztos, ami mi magunk csinálunk (Assist-Trend - Kovácsné Födő Erika, Miele Professional -
           Kardos György,    T-Mix - Szabó Józsefné)
    - Jogszabályváltozások, aktualitások (Assist-Trend, Tóth Csaba)
    - Szállodai higiénia - felmérés és eredményei (Dr. Juhász László)
    - Ahány ház, annyi szokás:        
         - Hogyan lehet egyszerűbbé tenni a mindennapi munkaszervezést?        
         - A HK vezető felelőssége (Assist-Trend, Kovácsné Födő Erika)
     

  • F&B (Vendéglátás) szekció

    - Mirbesz Csoport: partnerség az innovációban, gastro trendek támogatása
          (Mirbesz, Korona Zoltán)
    - Szívvel fozni - látványkonyhás bemutató (Miele - Mirbesz - Progast)
    - Bocuse d’Or - Gulyással, lángossal, buvös kockával
    - “Légy Te is Barista”! (Progast, T-Mix)

 

A rendezvényekre a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A következő, szegedi rendezvényre az alábbi linkre kattintva lehet jelentkezni:

Regisztrációs lap - SzéSzT Szeged

 

Várunk minden kedves érdeklődőt!