< Tekintse meg Tavaszi ajánlatainkat > részletek »

Hírek, érdekességek

Értékesítési Találkozó 2015 - VIDEÓVAL

2015 május 22

Idén is megtartottuk az Értékesítési Találkozónkat a Rubin Wellness & Conference Hotel Budapestben.

A Találkozóra rengeteg újdonsággal, játékos csoportmunkával és baráti légkörű esti programmal készültünk Partnereinknek. 

71.jpg

A reggeli kávé és péksütemény elfogyasztása után a napot Gál Sándor köszöntője nyitotta, majd a programokat Kisgyörgy Gábor előadása indította, aki az Új LIEBHERR kommunikációs eszközökről, illetve a Professzionális készülék újdonságokról beszélt. Egy rövid kávészünet után Nick Cooper, a LIEBHERR regionális menedzsere tartott előadást Energiahatékonysági címke a professzionális készülékeknél címmel, majd adott egy rövid kitekintést, jövőképet a 2016-os évre.

A finom ebéd és kávé elfogyasztása után a játékos csoportmunka következett, melyet Szabó Tamás vezényelt. Egy mozaik kvíz és vakteszt volt a megoldandó feladat, melyben DIAMOND termékeket kellett felismerni a résztvevőknek. A nyertes csapat egy-egy üveg borral lett gazdagabb. 

Vendégünk Gyurka András, értékesítési tréner és tanácsadó adott pár tippet Partnereinknek a Magas árú termékek eladási titkairól.

A frissítő kávé után Gál Sándor Több vevőnek, többször, többet előadása és Kisgyörgy Gábor www.assur.hu weboldal fejlesztéseivel zártuk a programokat. Weboldal fejlesztéseink között az ÉLŐ RAKTÁRKÉSZLET, illetve a LIEBHERR termékek bemutató videóiról - melyet a LIENZ-i Gyárban készítettek Kollégáink - adtunk tajékoztatást, melyek elkészítésével célunk Partnereink értékesítési munkájának segítése.

Szülinaposuk is volt ezen a napon!

A DIAMOND idén ünnepli alapításának 30 éves évfordulóját.

60.jpg

Az ünneplés után Kerti grill partyval, majd izglamas bowlinggal zártuk a tartalmas napot!

 

Bízunk benne, hogy jövőre is ilyen értékes napot tölthetünk el Értékesítési Partnereinkkel!

 

Képek: Nagykonyhai Gépek facebook oldala