< Tekintse meg Tavaszi ajánlatainkat > részletek »

Hírek, érdekességek

Átadták az Év Szállodája díjakat

2015 január 26

Január 23-án másodízben ünnepelte együtt a szállodás szakma az Év Szállodája díjak nyerteseit a Corinthia Budapest szállodában, csaknem 200 vendég részvételével. A díjakat három kategóriában osztották ki, körültekintő és alapos bírálatot követően.

Az Év Szállodája díjátadó ünnepség a szakma ünnepnapja volt, ahol nagyon sok szállodás együtt örült egymás sikerének. Jó volt látni, érezni az összetartást, az optimizmust, az együtt ünneplés örömét, a baráti beszélgetéseket a szállodások, éttermesek, borászok, támogatók, társult tagok, turisztikai államigazgatás, az MTZRT vezetői, az Artisjus, a társszövetségek  képviselői, a HOTREC és az osztrák szállodaszövetség vezetői, a média jelenlétében" – fogalmazott Niklai Ákos, az MSZÉSZ elnöke. A Corinthia Budapest második alkalommal látta vendégül a rendezvényt, ezzel is segítve az Év Szállodája brand építését, erősítését, ami az MSZÉSZ fő célja.

A 15 pályázó közül az Év Szállodái díj nyertesei a következők:

5*-os kategóriában: Corinthia Hotel Budapest

4*-os kategóriában Budapesten: a Mamaison Hotel Andrássy Budapest

4*-os kategóriában  vidéken: Hotel Európa Fit****superior

3*-os kategóriában a Bo18 Hotel***superior

Különdíjban részesült:

Danubius Health Spa Resort Bük - Innováció az értékesítésben

Greenfield Hotel Golf & Spa - Legnagyobb piaci teljesítményjavulás

Ibis Budapest Centrum - Legjobb vállalati felelősségvállalási program

Airport Hotel Stáció Wellness & Konferencia - Innováció a termékfejlesztésben és üzemeltetésben

A díjazás szempontjai között érvényesült a minőség és az innováció, a gazdasági mutatók és a HR, a társadalmi felelősségvállalás és a vendégelégedettség. A szállodákat mystery check keretében is tesztelték.

Az eseményen Susanne Kraus-Winkler, a HOTREC elnöke a magyar tagság HOTREC-ben és a Hotelstars Unionban kifejtett aktivitását méltatta, Ruszinkó Ádám helyettes államtitkár, aki a hivatalos díjátadó után is örömmel maradt a szakmával együtt ünnepelni, a minőség és az együttműködés fontosságot hangsúlyozta.

Faragó Péter, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója elmondta: hamarosan a szakma elég tárják három évre kidolgozott marketingtervüket, amelyben a turizmus s az agrármarketing közötti szinergiákra is jobban odafigyelnek. Áttekintik az utazási szokásokat, az eredményeket beépítik a promócióba. A marketingmunkában az online eszközökre helyezik a hangsúlyt, a finanszírozást tekintve pedig arra számítanak, hogy mintegy 8 milliárd forintos forráshoz jutnak majd az európai uniós pályázatokon keresztül, a GINOP-on belül.

 

forrás (képekkel): atadtak-az-ev-szallodaja-dijakat