< Tekintse meg Tavaszi ajánlatainkat > részletek »

Hírek, érdekességek

Turisztikai Konferencia

2014 október 08

2014 október 1-jén rendezték a Turisztikai Konferenciát a Boscolo Budapest Hotelben.

Hangsúlyváltozások a turizmus marketing stratégiájában, 
Vendégforgalom növelés, Új légitársaságok megjelenése,
 Energiahatékony megoldások

Előadások:

Ruszinkó Ádám, az NGM turisztikáért felelős helyettes államtitkára: A turizmusfejlesztés új stratégiai alapelemei.

- A „Legtöbb idegenforgalmi adót a turizmusba visszaforgató város” köszöntése, a „TOP 25 Turisztikai Város” kiadvány bemutatása.

Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgató-helyettese: A 2014-es turisztikai szezon értékelése, a turizmusmarketing hangsúlyváltásának eredményei. A magyarországi beutazó légiforgalom növeléséhez kapcsolódó stratégia.

Bán Teodóra, a Budapesti Fesztiválközpont ügyvezetője: Budapesti Fesztiválközpont eseményei a kulturális turizmus tükrében.

Turi Ferenc Ügyvezető partner Capitol Consulting Group stratégiai tanácsadó: Milyen változások várhatók a repülős beutazó piacon az Emirates légitársaság (heti 2000 férőhely Budapestre) megjelenésével? Mi kell a versenyképes turizmushoz? - a stratégiai tanácsadó szemével

Mozsár István vezérigazgató Városliget Zrt.: Az új városligeti Múzeumi negyed koncepciójának bemutatása

Hofmann Henrik, a Residence Siófok és a Residence Ózon tulajdonosa, a Balatoni TDM Szövetség elnöke: Szállodakorszerűsítések az energiahatékonyság növelésével, saját példák alapján.

Semperger-Dorogi Kinga KKV fejlesztési tanácsadó, ügyvezető igazgató, ProjectMine Kft.: A turisztikai fejlesztésekre a 2014-2020 közötti EU ciklusban várható legújabb pályázati források bemutatása.