< Tekintse meg Tavaszi ajánlatainkat > részletek »

Hírek, érdekességek

Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2021. LIV. Közgyűlés

2021 november 22

A festői Dunakanyar ölelésében, több mint 300 résztvevővel és 60 kiállítóval sikeresen, rendkívül jó hangulatban zajlott le a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége őszi közgyűlése az idén megnyílt, impozáns Grand Hotel Esztergomban.

222.jpg

 

A kétnapos rendezvény számos érdekes, szakmailag tartalmas előadást kínált a résztvevőknek, de talán a legfontosabb a személyes találkozás, a közös gondolkodás és a tapasztalatok megosztása volt, így a kávé- és ebédszünetekről szinte lehetetlen küldetés volt visszacsábítani az előadótérbe a kollégákat.

 Az előadások mellett idén is szavazott arról a közgyűlés, hogy melyik pályázat nyerje el az MSZÉSZ Év Technológiai Újítása címet. A legtöbb voksot a ID&Trust Kft. kapta a GoodID okmányolvasó termékkel. A beérkező 12 színvonalas pályázat mindegyike megtekinthető ezen az oldalon.

 A közgyűlés szakmai programját egy közösségépítés követte a szálloda hatalmas rekreációs terében, ahol egy-egy pohár bor mellett, ingujjban, tűsarkút félretéve folyt a pingpong-, csocsó-, lézerpályaverseny és a TouchgameTable asztalain a Szövetség tagszállodáinak vaktérképes keresése.

 Az aktív kikapcsolódás után, a gálavacsorához öt esztergomi étterem (BorYou bor&bisztró, Bistro42, Cakumpakk Bisztró, Kis Duna Étterem, Grand Hotel Esztergom) biztosította az első osztályú gasztroélményt.

226.jpg  224.jpg

A menüsort a Szövetség több Társult tagja idén is termékekkel szponzorálta: Unilever Food SolutionsMETROBonduelleMirbest. A vacsora kellemes, kötetlen hangulatát Csirmaz András humoros bűvészelőadása, illetve az On Time Band zenekar színes repertoárja biztosította.

223.jpg 225.jpg

(forrás: https://www.hah.hu/rendezvenyek/kozgyulesek/az-mszesz-2021-liv-kozgyulese/)