< Tekintse meg Tavaszi ajánlatainkat > részletek »

Hírek, érdekességek

IV. Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó

2016 augusztus 30

Idén negyedik alkalommal tartják meg a Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozót, mely az ország négy régiójában, négy különböző időpontban kerül megrendezésre. Az idei első állomás szeptember 7-én a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferencia Központban lesz. A rendezvények célja, hogy a szállodai és vendéglátó-ipari szegmens legjelentősebb képviselői számára szakmai információkat, tájékoztatást adjunk minden olyan lehetőségről, mely segítheti munkájukat, fejlődésüket, hozzásegítheti őket egy magasabb szolgáltatási színvonal eléréséhez.

Jöjjön el, találkozzon az ASSUR munkatársaival!

 

127.jpg

 

A rendezvényeken három szekcióban (management, housekeeping, F&B (vendéglátás) párhuzamosan folynak az előadások, a szünetekben pedig a vendégek az előadó cégek kiállításait is megtekinthetik, itt lehetőségük nyílik kötetlen szakmai beszélgetésekre is.

 

Program:

 

08.30-09.15 Érkezés, regisztráció

09.15-10.45 Programok 3 szekcióteremben
10.45-11.15 Szünet
11.15-12.35 Programok 3 szekcióteremben
12.35-13.15 Szünet 

13.15-14.30 Programok 3 szekcióteremben
14.30-15.30 Ebéd
15.30-16.30 A vendéglátó ház bemutatása és házbejárás
 

Az előadások a korábbi éveknek megfelelően 3 szekcióban lesznek:

 

Management szekció

  • Egy jó döntés háttere (Kardos György, Miele Professional)

  • Pozícióváltás energetikai fejlesztéssel (Oláh Péter, Cothec Kft.) 

  • “Legyünk zöldek!” (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.)

  • Szállodák üzemeltetési kihívásai napjainkban (Merkert Szilvia, Pusztai Erzsébet, Accent Hotel Management)

  • A vezetői viselkedés hatásai a vendégelégedettségre (Merkert Zoltán, tréner-tanácsadó)

  • Kamatmentes lehetőségek fejlesztésre, bővítésre (Dányi Roland, MAPI) 

  • Hogyan takarítson meg pénzt a konyhában? (Gál Sándor, Assur Kft.)

  • Szállodai sales csapatok motiválása (Juszkó Anita, Four Points by Sheraton)

  • Varázsszőnyeg? Igen. Repül? Néha... (Gergely György, Top Trade Kft.)

  • IT(t) a megoldás! Vetíts, nyomtass, KERESS! (Kovács Krisztián, Fókusz Computer)

 

Housekeeping szekció

  • Tisztaság fél egészség (Kovácsné Födő Erika, Assist-Trend Kft.)

  • Kérdezz-Felelek - Textíliák és mosás  (Kovácsné Födő Erika, Assist-Trend Kft., Kardos György, Miele Professional , Szabó Józsefné, T-Mix 2003 Kft.)

  • Szállodák közegészségügyi szemmel (Penyigei-Manczur László, ÁNTSZ)

  • Ne söpörjük a szőnyeg alá! (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.)

  • Szakmai kerekasztal beszélgetések az előadókkal

 

F&B (Vendéglátás) szekció 

  • Mirbest Csoport - Szenvedélyünk a gasztronómia (Tornyai István, Mirbesz Kft.)

  • Hogyan állítsunk össze egy étlapot a nemzetközi irányvonalak, a kereslet és a belső kapacitás figyelembevételével? (Hampuk Zsolt, Lamb and Leo)

  • Hogyan takarítson meg pénzt a konyhában? (Gál Sándor, Assur Kft.)

  • Sörben (is) az igazság!? (Víg Bence, Progast Kft.)

  • “Tiszta konyha, rendes ház” (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.)

  • Látványkonyhás bemutató - Új étterem nyitásának, vagy meglévő egység arculatváltásának lépései (Hampuk Zsolt, Lamb and Leo)

  • Gyakorlatias tanácsok a kávé témakörében (Bíróné Szabó Krisztina, Il Mio Caffee)  

  • Gasztronómiai trendek az éttermekben és szállodákban (Váradi Szabó Balázs, Waldorf-Holding)

 

További SzéSzT időpontok:

2016.09.28. (szerda) Sárvár, Spirit Hotel Thermal Spa***** superior

2016.10.19. (szerda) Egerszalók, Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel
2016.11.09. (szerda) Budapest, Aquaworld Resort