Idén negyedik alkalommal tartják meg a Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozót, mely az ország négy régiójában, négy különböző időpontban kerül megrendezésre. Az idei első állomás szeptember 7-én a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferencia Központban lesz. A rendezvények célja, hogy a szállodai és vendéglátó-ipari szegmens legjelentősebb képviselői számára szakmai információkat, tájékoztatást adjunk minden olyan lehetőségről, mely segítheti munkájukat, fejlődésüket, hozzásegítheti őket egy magasabb szolgáltatási színvonal eléréséhez.
Jöjjön el, találkozzon az ASSUR munkatársaival!
A rendezvényeken három szekcióban (management, housekeeping, F&B (vendéglátás) párhuzamosan folynak az előadások, a szünetekben pedig a vendégek az előadó cégek kiállításait is megtekinthetik, itt lehetőségük nyílik kötetlen szakmai beszélgetésekre is.
Program:
08.30-09.15 Érkezés, regisztráció
09.15-10.45 Programok 3 szekcióteremben
10.45-11.15 Szünet
11.15-12.35 Programok 3 szekcióteremben
12.35-13.15 Szünet
13.15-14.30 Programok 3 szekcióteremben
14.30-15.30 Ebéd
15.30-16.30 A vendéglátó ház bemutatása és házbejárás
Az előadások a korábbi éveknek megfelelően 3 szekcióban lesznek:
Management szekció
Egy jó döntés háttere (Kardos György, Miele Professional)
Pozícióváltás energetikai fejlesztéssel (Oláh Péter, Cothec Kft.)
“Legyünk zöldek!” (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.)
Szállodák üzemeltetési kihívásai napjainkban (Merkert Szilvia, Pusztai Erzsébet, Accent Hotel Management)
A vezetői viselkedés hatásai a vendégelégedettségre (Merkert Zoltán, tréner-tanácsadó)
Kamatmentes lehetőségek fejlesztésre, bővítésre (Dányi Roland, MAPI)
Hogyan takarítson meg pénzt a konyhában? (Gál Sándor, Assur Kft.)
Szállodai sales csapatok motiválása (Juszkó Anita, Four Points by Sheraton)
Varázsszőnyeg? Igen. Repül? Néha... (Gergely György, Top Trade Kft.)
IT(t) a megoldás! Vetíts, nyomtass, KERESS! (Kovács Krisztián, Fókusz Computer)
Housekeeping szekció
Tisztaság fél egészség (Kovácsné Födő Erika, Assist-Trend Kft.)
Kérdezz-Felelek - Textíliák és mosás (Kovácsné Födő Erika, Assist-Trend Kft., Kardos György, Miele Professional , Szabó Józsefné, T-Mix 2003 Kft.)
Szállodák közegészségügyi szemmel (Penyigei-Manczur László, ÁNTSZ)
Ne söpörjük a szőnyeg alá! (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.)
Szakmai kerekasztal beszélgetések az előadókkal
F&B (Vendéglátás) szekció
Mirbest Csoport - Szenvedélyünk a gasztronómia (Tornyai István, Mirbesz Kft.)
Hogyan állítsunk össze egy étlapot a nemzetközi irányvonalak, a kereslet és a belső kapacitás figyelembevételével? (Hampuk Zsolt, Lamb and Leo)
Hogyan takarítson meg pénzt a konyhában? (Gál Sándor, Assur Kft.)
Sörben (is) az igazság!? (Víg Bence, Progast Kft.)
“Tiszta konyha, rendes ház” (Tóth Csaba, Assist-Trend Kft.)
Látványkonyhás bemutató - Új étterem nyitásának, vagy meglévő egység arculatváltásának lépései (Hampuk Zsolt, Lamb and Leo)
Gyakorlatias tanácsok a kávé témakörében (Bíróné Szabó Krisztina, Il Mio Caffee)
Gasztronómiai trendek az éttermekben és szállodákban (Váradi Szabó Balázs, Waldorf-Holding)
További SzéSzT időpontok:
2016.09.28. (szerda) Sárvár, Spirit Hotel Thermal Spa***** superior
2016.10.19. (szerda) Egerszalók, Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel
2016.11.09. (szerda) Budapest, Aquaworld Resort