2013. november 18-án tartotta legutóbbi megbeszélést az a munkacsoport, amely a Vendéglátás Jó Higiéniai Gyakorlat Útmutató mellékletét képező tervezési segédletet hivatott előkészíteni, elkészíteni. (A továbbiakban GHP munkacsoport.)
(Akik még nem ismerik: a GHP útmutató letölthető INNEN
Az MSzÉSz képviseletében Gál Sándor, az ASSUR Kft. munkatársa vesz részt a GHP munkacsoport ülésein, ahol jelenleg a
- tervezési segédletben használandó az alapfogalmak (pl.: „adag”) kidolgozása és egységesítése;
- a tervezési program tartalmi követelményeinek megtárgyalása, kidolgozása;
- az egyes létesítménytípusok üzemeltetéséhez szükséges helyiségek meghatározása
a legfontosabb napirendi téma.
A tervezési segédlet kidolgozásához minden javaslatot, gondolatot, elképzelést, segítséget, kérést várunk a galsandor@assur.hu e-mail címre.
A GHP munkacsoport munkájáról részletesebben információk elolvasható ITT.