< Tekintse meg Tavaszi ajánlatainkat > részletek »

Hírek, érdekességek

2018 Értékesítési Találkozó összefoglaló

2018 október 18

 

Idén is megtartottuk szokásos Értékesítési Találkozónkat, amelynek célja partnereink továbbképzése, illetve a LIEBHERR professzionális hűtőkészülékek és a DIAMOND professzionális vendéglátóipari készülékek újdonságainak bemutatása volt.

 

187.jpg

 

Balatonfüreden a Hotel Annabellában tartott, szakmai előadásokkal teli napot a LIEBHERR professzionális hűtőkészülékek újdonságaival, LIEBHERR cégbemutatóval és a 2017. év eredményeivel kezdtük, melyet Kisgyörgy Gábor, az ASSUR Kft. LIEBHERR termékmenedzsere mutatott be.  A folytatásban Dr. Horváth Katalin ügyvédnő tartott széles körű tájékoztatást az új GDPR rendszerről, végezetül a hűtőközeg helyzetről hallhattunk Kisgyörgy Gábor előadásában.

Délután Pap Gábor, az ASSUR Kft. DIAMOND termékmenedzsere tartott rövid cégbemutatót, ismertette az újdonságokat és tájékoztatást adott a DIAMOND mosogatógépekről is.

A szakmai előadások sorát Gál Sándor, az ASSUR Kft. ügyvezetője zárta. Kötetlen beszélgetés keretében egyeztetett a résztvevőkkel az Értékesítési partnereink új rendelési módjáról.

 

A szakmai programok végeztével a résztvevők, egy nem mindennapi élménnyel gazdagodtak, ugyanis másnap a VIII. Mondial Assitance Turizmus Regatta vitorlás versenyén vettek részt.

 

A rendezvényen - az italok hűtésének biztosítása mellet - az Assur Kft. és vendégei, több hajóval is elindült a versenyen, amelyből a Kisgyörgy Gábor általt vezényelt, Assur gamma nevű hajó 1. helyen ért célba.

 

188.jpg